Belediye’nin “El Emeği” sergisi açıldı

Korkuteli Belediyesi tarafından 2015 yılında hayata geçirilen "El emeği " sergisinin 3.’sü dualarla açıldı. Yaz boyu haftada 3 gün hizmet verecek olan “El emeği” sergisi bu yıl Korkuteli Belediyesinin karşısında faaliyete geçirildi

Üç yıl önce ilçemizde bulunan girişimci kadınlar öncülüğünde ve Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin desteği ile hizmete giren “El emeği” sergisine bu yıl 24 bayan’a stant verildi. “El emeği” sergisinin hayata geçirilmesinde için organizasyonda büyük bir emek veren ve yer seçimi için kura çekimini gerçekleştiren Müzehher Pat, serginin açılmasında her türlü desteği veren Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’ye teşekkür ettiğini söyledi. Bu yıl üçüncüsü açılan sergiye katılan ve ürünlerini sergileyen tüm bayanlara iyi kazançlar temennisinde bulunan Pat, “ Tüm halkımızı sergimize bekliyoruz” dedi.

2015 ve 2016 yılında açılan ve yaklaşık 4 ay hizmet veren el emeği” sergisinde bu yılda binlerce ürünün yanı sıra kadınların evinde yaptığı yiyecekler stantlarda yerini aldı. Korkuteli Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Celal Küçükkaraca açılan serginin Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal bir proje olduğunu, serginin yaz boyu haftada üç gün gece geç saatlere kadar açık olacağını söyledi.

Şehir dışında olduğu için “ El emeği”sergisi’nin açılışına katılamayan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, “ Bu yıl üçüncüsünü açtığımız ‘El emeği’ sergisinde yer alacak bayanlarımızın el emeklerini değerlendirerek aile bütçelerine katkıda bulunacak olması bizleri mutlu ediyor. Bu tür sosyal projelere her zaman destek olacağız. Tüm bayanlarımıza hayırlı kazançlar diliyorum” dedi

finasterid proscar finasterid receptfritt finasterid ct 1 mg
finasterid proscar finasterid medikament finasterid ct 1 mg
finasterid proscar eogvitaminer.site finasterid ct 1 mg