Yaklaşık 21 dönüm üzerine kurulacak olan Kargalık Mesiri alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, İlçede eksikliği bilinen böyle bir yerin Korkuteli için gerekli olduğunu söyledi.

İlk göreve geldiği 2009 yılından bu güne kadar Korkuteli’ne bir çok park kazandıran ve vatandaşların taktirini kazanan Başkan Gökce, TC Orman ve Su işleri Bakanlığından kiralanan Kargalık Mesire alanının  şuan için 13,5 dönümünde çalışma başlatıldığı ve çalışmaların iki etapta tamamlanacağını söyledi. Uzun süren uğraşlardan sonra mesire alanı için çalışmaları başlattıklarını açıklayan başkan Gökce,”İlçemiz için çok önemli ve gerekli, geniş kapsamlı bir mesire alanını hizmete sunmak için çalışmalar başlattık. Bakanlık tarafından onaylanan projeye uygun olarak çalışmalar yapılıyor.  İki bölümden oluşacak mesire alanında barbeküler, tuvaletler, mescit, piknik masaları,pergolalar, aydınlatma,otomatik sulama sistemi, yonca ekimi farklı çalışmalar yapılacak.Mesire alanının etrafı perde beton ve tel örgüyle çevrilecek.İki bölümden oluşacak mesire alanının ilk bölümünü kurban bayramına yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

naltrexone opiate withdrawal naltrexone hcl 4.5 mg nalprexon
naltroxon naltrexone for pain opiate blocker implant
naltrexone for cutting what is naltrexone hydrochloride used for low dose naltexone
naltrexone interactions read naltrexone reviews