Korkuteli Belediyesi ve Küçükköy mahalle muhtarlığı  tarafından ortaklaşa düzenlenen Hıdrellez şenliklerine katılan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce şunları söyledi:  “ Büyükşehir yasasıyla Korkuteli’nin mahallesine dönüşen Küçükköy’de Hıdrellez etkinliği düzenliyoruz. Bu yıl 7.cisi yapılan etkinlikler daha önceki yıllarda Küçükköy Belediyesi tarafından düzenleniyordu. Büyükşehir yasasından sonra Mahalle muhtarlığımız ve Belediyemizin katkılarıyla düzenleniyor” dedi.

Hıdrellez’in bir kültür olduğunu ve Anadolu’da yaygın olarak kutlandığını ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, “ Anadolu’da yaşayan insanların birlik ve beraberliğini sağlayan temel taşların hem yaşanılması, hem de gelecek nesillere aktırılması çok önemlidir. Hıdrellez baharın ve bolluk ve bereketin müjdecisidir” şeklinde konuştu.

revia medication naltrexone dosage forms vivitrol for alcohol
naltroxon sigridw.com opiate blocker implant
naltrexone for cutting what is naltrexone hydrochloride used for low dose naltexone
what is naltrexone hydrochloride used for myjustliving.com naltrexone 1.5 mg