Türk-İş Belediye İş Sendikası Korkuteli Temsilciliği dün 1 Mayıs İşçi bayramını kutladı. Dün saat 10.00’da baraj altı piknik alanında bir araya gelen Belediye işçileri 1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçi bayramı şölen havasında kutladılar.İşçi Bayramı etkinliğine Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Önal,Metin Aslan,Süleyman Memioğlu ve Mehmet Batı,Belediye Meclis Üyeleri,Siyasi parti temsilcileri,bazı muhtarlar ve işçi aileleri katıldı.

Dün Türkiye’de 1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamaları gerçekleşti. Türk-İş Belediye İş Sendikası Korkuteli Temsilciliğ’de her yıl olduğu gibi 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı. Kutlamalara katılan misafirleri Belediye İş Sendikası Korkuteli Temsilciliği Baş temsilcisi İsmail Aslan ve İşçi temsilcisi Mehmet Kara karşıladı.

1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçi bayramı etkinliğinde İşçi temsilcisi Mehmet Kara’nın yaptığı konuşmanın ardından Kutlamalara katılan Korkuteli Belediye Başkan Hasan Gökce ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Batı’da birer konuşma yaptı.

Katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür eden İşçi temsilcisi Mehmet Kara, “ İçinde bulunduğumuz karanlıklardan bizlere mutlu geleceğin kapılarını açacak tek anahtar birlik beraberlik ve kardeşliğimizdir.1 Mayıs bir hesaplaşma günü değil,çalışanların sorunlarının gündeme taşındığı çözümlerin bulunduğu gün olmalıdır. Bu gün burada sendikalı olmayan kalmasın ’diyen emekçi kardeşlerimin iradesini görüyorum. Babam bu gün işten atılmasın ’diyen çocukların yaşama sevinçlerini görüyorum.1 Mayıs emek ve dayanışma günü hepinize kutlu olsun diyorum” dedi.

Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Batı, “ Belediye çalışanları olarak tüm işçi kardeşlerimizle birlikte İlçemize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. 1 Mayıs emek ve dayanışma günü başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya işçi ve emekçilerine kutlu olsun. Kutlamalarımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum ”dedi.

1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçi bayramı etkinliklerine katılan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, üretimde, hizmette bir çok alanda işçilerin katkısına vurgu yaptı.Tüm dünya işci ve emekçilerinin günün kutlayan Başkan   “ Hizmetlerimizin memleketimize,vatandaşlarımıza sağlıklı,sıhatli düzgün bir şekilde ulaşa bilmesi için emek veren işçi kardeşlerimi bu vesileyle tekrar kutluyorum.Onların verdiği emeğe her zaman sonsuz saygı duyuyoruz.Belediye personelimizin hazırlamış olduğu Bu özel günde bir araya geldik.Katılımlarından dolayı tüm  misafirlere teşekkür ediyorum.Yola çıktığımız günden itibaren sizlerin emekleriyle ilçemiz için bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz.Biz amiriyle,memuruyla,işçisiyle bir bütünüz.Amacımız hedefimiz ilçemize,vatandaşımıza en iyi hizmeti vermektir.Hizmetimize katkı koyan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.Başta kendi  işçilerimiz,emekçilerimiz olmak üzere tüm Dünya işçilerinin 1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçi bayramı kutluyorum” dedi.

vivitrol treatment myjustliving.com naltrexone rapid detox
low dose naltrexone side effects myjustliving.com revia prescribing information
vivitrol drug interactions low dose natrexone revia manufacturer
naltrexone prescribing information charamin.com how to get naltrexone