Korkuteli Belediyesi çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Büyükşehir yasasıyla Korkuteli’nin mahallesinde dönüştürülen mülga belde ve köylerde çalışmalar yapan Korkuteli Belediyesi mahallelerde bulunan eksikleri tamamlıyor. Geçtiğimiz günlerde Manay mahallesinde köy konağı ve muhtarlık binasının çatısını değiştiren Belediye ekipleri köy muhtarlığı hizmet binasında çevre çalışmasını da yapacağı ifade edildi.

Önümüzdeki günlerde mahalle içerisinde bulunan bazı yollara kilitli parke taşı döşeneceğini açıklayan Manay Muhtarı Şaban Kaya şunları söyledi: “Büyükşehir yasasıyla Korkuteli Belediyesinin hizmet sınırlarının çok genişlediği biliyoruz. Mahalleye dönüşen tüm köyler belediyeden hizmet bekliyor. Biz bunun farkındayız” dedi. Mahallede bulunan muhtarlık hizmet binasının tekrar ayağa kaldırıldığını belirten Manay Muhtarı Şaban Kaya, “ Binamızın çatışı komple değişti. Önümüzdeki günlerde bina içinde ve dışında çalışmalar yapılacak. Korkuteli Belediyesi Fen işleri Müdürü Mehmet Batı ve ekipler gelerek mahalle yollarında keşifler yaptılar. Mahallemizde bulunan bazı yollar kilitli parke taşı yapılacak. Belediye Başkanımız Hasan Gökce ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

low dose naltrexone side effects myjustliving.com revia prescribing information
vivitrol lowdosenaltrexone org low dose naltrexone india
vivitrol open low dose naltrexone india
naltrexone hcl 4.5 mg click naltrexone stories