Belediyemiz ilçe merkezi ve diğer mahallelerde yol çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yol açma, yol genişletme ve stabilize çalışmalarını sürdüren Belediyemiz aynı zamanda kilitli parke taşı çalışmalarını da sürdürüyor.

Kilitli parke ihalesinin yapıldığını ve çalışmaların başlatıldığını ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce şunları söyledi: “ Yol çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Kilitli parke taşı ihalesi yapıldı. Şuan çalışmalar Sülekler mahallemizde devam ediyor. Bu sezon program dahilinde bir çok yolumuz asfalt ve kilitli parke taşı yapılacak” dedi. Sülekler mahallesinde bazı yolların daha önce kilitli parke taşı yapıldığını ifade eden Sülekler Mahalle Muhtarı Hakkı Hozum Korkuteli Belediyesine teşekkür ettiklerini söyledi. Muhtar Horzum şunları söyledi: “ Korkuteli Belediyesi daha önce bazı yollarımı kilitli parke taşı yapmıştı.İhale yapılınca çalışmalar tekrar başladı.Gelip yollarımızı inceleyen ve çalışmaların yapılması talimatı veren Belediye başkanımız Sayın Hasan Gökce ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

naltrexone half life peider.dk ldn 3mg
low dose naltrexone side effects myjustliving.com revia prescribing information
vivitrol lowdosenaltrexone org low dose naltrexone india
vivitrol open low dose naltrexone india