Belediye Başkanımız Hasan Gökce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını öğrencilere bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını 4.sınıf öğrencisi Muammer Arif Ayhan’a devreden Başkan Gökce, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza büyük bir önem vermemiz gerekiyor. Çocuklarımızın iyi bireyler olarak yetişmesinde hepimize sorumluklar düşüyor. Şahsım ve kurum olarak biz sorumluluklarımı yerine getiriyoruz. İlçemizde hizmet veren eğitim kurumlarında fiziki şartların düzeltilmesi için gereken desteği veriyoruz” dedi.

Yaşar Yalçın İlköğretim Okulu 4A öğrencilerinden Muammer Arif Ayhan Başkanlık koltuğunu devraldı. Minik başkan Ayhan’a sınıf arkadaşları Zilan Irmak Akşit, Sena Nur Yağmur Ramas, sınıf öğretmenleri Cansu Şenol Kalender ve Okul Müdürü Sultan Demir eşlik etti.Başkan Gökce’den başta yol çalışmaları olmak üzere diğer çalışmalar hakkında bilgiler alan Ayhan ve arkadaşları başkanlık makamında büyük bir heyecan yaşadıklarını söylediler.

Korkuteli’nin hızlı büyüdüğünü ve büyükşehir yasasıyla mahalle sayısının 58’e çıktığını belirten Başkan Gökce, “ Büyümeye paralel olarak bazı hizmetleri yapmak zorundasınız. Her yaştan kesimi ilgilendiren çok kapsamlı bir kültür merkezi yapacağız. Bu konuda bakanlığa müracaatımızı yaptık. En kısa zamanda sonuçlanmasını bekliyoruz. Bizlerin görevi bu ilçeye en iyi hizmeti vermektir” dedi.

Okul Müdürü Sultan Demir okul bahçesinde bulunan spor alanının yapımında büyük bir destek sağlayan Başkan Gökce ve ekibine teşekkür ettiklerini söyledi. Öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Gökce, onlara çikolata, meyve suyu ikramında bulunarak hediyeler verdi. Öğrencilerde Başkan Gökce’ye çiçek vererek günün anısına hatıra fotoğrafı çekiniler.

naltrexone half life peider.dk ldn 3mg
vivitrol what is a ldn low dose naltrexone india
vivitrol open low dose naltrexone india
low dose naltrexone side effects multiple sclerosis avonotakaronetwork.co.nz low dose naltrexone buy online