Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler birçok mahallede yol çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor. Büyükşehir yasasıyla Korkuteli’nin mahallesine dönüşen mülga belde ve köylerde yol çalışmaları devam ediyor. Yeni yollarının açılması ve mevcut yolların genişletilmesinin yanı sıra asfalt ve kilitli parke taşı olacak yolların zemin çalışması devam ediyor. Fen İşlerine bağlı ekiplerin bir kısmı yol çalışmalarını Söğütcük mahallesinde sürdürüyor.

Mahallelerin en büyük sorunun yol olduğunu belirten Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini söyledi. Yeni yolların açılmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Gökce, bazı yolların genişletildiğini, bazı yolların asfalt ve kilitli parke taşı döşemesi için hazırlandığını söyledi. 2019 yılına kadar yol sorununu tamamen çözmeyi hedeflediklerini açıklayan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, “ Mahallerimizde bulunan sorunları biliyor ve çözmeye devam ediyoruz. Birçok mahallemizde en büyük sorun yol sorunudur. Yıllarca Greyder girmemiş yollar var. Gerek yeni yolların açılması, gerek mevcut yolların genişletilmesi ve bakımı yapılırken, bazı yollarımız asfalt için hazırlanıyor. Bu sezon asfalt çalışmalarının yanı sıra mahalle içlerinde kilitli parke taşı ve kaldırım çalışması devam edecek” dedi.

naltrexone shot cost alcohol naltrexone what is revia
vivitrol treatment myjustliving.com naltrexone rapid detox
vivitrol what is a ldn low dose naltrexone india
vivitrol lowdosenaltrexone org low dose naltrexone india