Korkuteli’nin yılın her mevsiminde güzel ve bakımlı görünmesi için çalışan Belediyemiz binlerce çiçeği toprakla buluşturmaya devam ediyor.

Bir kısmı Korkuteli Belediyesi kademesinde bulunan serada yetiştirilen çiçekler dikilmeye devam ediliyor. Korkuteli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış aylarında gibi yaz mevsiminde de binlerce çiçeği toprakla buluşturmaya devam ediyor.

Çiçek dikimine yaz-kış devam eden Korkuteli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; park, kavşak, meydan ve yol kenarlarını çiçeklerle süslüyor. Geçtiğimiz aylarda da kış çiçeklerini diktiklerini ifade eden Korkuteli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Saliha Yazır Üstem şunları söyledi: “Bazı çiçekleri kendi imkânlarımızla kendi seramızda yetiştiriyoruz. Don olayından etkilenmemesi için yaz çiçeklerinin dikimine yeni başladık” dedi.

can you drink alcohol while taking low dose naltrexone naltrexone 4.5 mg naltrexone for pain
vivitrol and drinking alcohol myjustliving.com half life of naltrexone
low dose naltrexone side effects myjustliving.com revia prescribing information
naltrexone overdose myjustliving.com once a month shot for opiate addiction