Belediye Başkanımız Hasan Gökce ilçemizde bulunan eğitim yuvalarına destek vermeye devam ediyor. İlçede hizmet veren okullardan gelen talepleri geri çevirmeyen Başkan Gökce, tüm okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi için çalışmalar yaptırıyor.

İlçemizde hizmet veren Arif Cebeci Ortaokulunda bir takım çalışmalar başlatan Korkuteli Belediyesi okul’un arka kısmında parke taşı çalışması yapıyor. Korkuteli Belediyesi’nin daha öncede okullarına hizmet verildiğini belirten Arif Cebeci Ortaokulu Müdürü Ahmet Özlü, “Belediyemiz bizim okulumuza daha öncede hizmet getirdi. Engelli rampası, bahçe ve çevre düzenlemesi, kilitli parke döşeme ve okul bahçesine 96 metrekarelik kantin yaptı. Şuan okulun arka kısmında kanalizasyon çalışması yapıldığı için parke taşları ve zemin bozuldu. Belediyemize talepte bulunduk. Zemin çalışması ve parke taşı döşemesi yapılıyor. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

naltrexone half life peider.dk ldn 3mg
naltrexone where to buy read alcohol blocker shot
can you drink alcohol while taking low dose naltrexone charamin.jp naltrexone for pain
naltrexone shot cost alcohol naltrexone what is revia