Korkuteli İlçe Müftülüğü İmam Hatipleri Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi ziyaret etti. Başkan Gökce’yi ziyaret ederek kutlu doğum haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren ekip Başkan Gökce’ye davetiye ve gül vererek etkinlerine davet ettiler.

Korkuteli İlçe Müftülüğüne bağlı olarak hizmet veren İmam hatipler, belediyede başkan yardımcıları ve birimleri ziyaret ederek kutlu doğum haftası etkinliklerine davet ettiler. Etkinlik hakkında bilgiler veren imam hatipler kutlamaların bu sene "Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu" şeklinde olacağını söylediler.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) dünyaya teşrifleri kapsamında Kutlu Doğum Haftası'nın her yıl çeşitli etkinlikler ile kutlandığını ifade etti. Başkan Gökce, İnsanlık Peygamber Efendimizin ortaya koyduğu ahlaki değerlerde hayat bulacaktır. İnşallah tüm insanlık efendimizin ahlakı ile ahlaklanacaktır. Kutlu Doğum Haftası hayırlara vesile olsun” dedi.

opiate blocker implant site naltrexone weight
naltrexone half life click ldn 3mg
vivitrol and drinking alcohol myjustliving.com half life of naltrexone
vivitrol treatment myjustliving.com naltrexone rapid detox