Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi’nin davetlisi olarak kariyer günlerine katılan Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Dr. Sadık Önal ve ekibi öğrencilerle bir araya geldi.

Kariyer günlerine katılan Müdür Önal’a  İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde görev yapan Mimar Hüseyin Kolan,İnşaat Teknikeri Mehmet Ali Kapan ve Harita Teknikeri İsmail Karaca eşlik etti.

Okul’un rehberlik öğretmeni Hava Karadeli tarafından organize edilen ve kariyer günlerine katılan Önal ve ekibi ilk olarak öğrencilere mesleki görevlerini anlattılar.İmar ve Şehircilik müdürlüğünün yaptığı görevleri anlatan ekip daha sonra öğrencilerini meslekle ilgili sorularını cevapladılar.

Her öğrencinin bir hedef belirlemesi gerektiğini ifade eden Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Dr. Sadık Önal,hedeflere ulaşmadan sistemli ve çok çalışmadan geçtiğini söyledi.her bireyin kendine ait sorumluluklarını olduğunu belirten Önal, öğrencilerinin sorumluluk ve görevini ise ders çalışmak ve başarılı olmak olarak değerlendirdi.

Öğrencilerle iyi bir iletişim kuran Müdür Önal ve ekibi konuşmaları sırasında sık sık alkışlandı.Kariyer günlerine katılan Önal ve ekibine teşekkür eden okul rehber öğretmeni Havva Karadeli  öğrenciler için faydalı bir toplantı yapıldığını söyledi. Müdür önal ve ekibine katılımlarından dolayı teşekkür eden okul müdürü Durmuş Özokutan konuklara çiçek verdi.

can you drink alcohol while taking low dose naltrexone naltrexone 4.5 mg naltrexone for pain
low dose naltrexone side effects myjustliving.com revia prescribing information
naltrexone generic mechanism of action of naltrexone ldn drug
naltrxone ldn capsules ldn drug