Okul bahçesinde zemin ve çevre düzenlemesi başlatan Belediyemiz okul bahçesinde kilitli parke taşı döşeme çalışması yapacak. Kayabaşı mahallesinde bulunan ilköğretim okulunda çalışmalar başlatıldığını belirten Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Batı şunları söyledi: “ Kayabaşı mahalle muhtarımız ve okul idaresi tarafından gelen talebi değerlendirdik. Başkanımızın talimatıyla okul’da birtakım çalışmalar başlatıldı. Zemin çalışması yapılan okul bahçesinde kilitli parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi yapılacak” dedi.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’ye teşekkür ettiklerini ifade eden Kayabaşı mahalle muhtarı Tevfik Kaya okul bahçesinde başlatılan çalışmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Daha önce mahallede bulunan pazaryerinin düzenlendiğini ve kilitli parke taşı döşendiğini belirten muhtar Kaya, “ Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Okul bahçesinde çalışmalar başlattı. Başkanımızdan birde köy konağı yapılması talebinde bulunacağız” dedi.

vivitrol shot side effects blog.aids2014.org ldn and depression
ldn for lupus open vivtrol
ldn for lupus blog.aids2014.org vivtrol
naloxone naltrexone naltroxene what is naltrexone for