Belediye Başkanımız Hasan Gökce Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Derneği çatısı altında faaliyet gösteren  güreş takımı sporcularına kıspet hediye etti.

Makamında güreşçileri ve Antrenör Mustafa Arıkan’ı ağırlayan Başkan Gökce, “ Korkuteli Belediyesi olarak, ata sporu olan güreşe ve güreşçiye her zaman destek olmaya hazırız. Korkuteli tarihi Kırkpınarlara başpehlivan yetiştirmiş ve ismini altın harflerle yazdırmış bir ilçedir. Biz de bir takım çalışmalar sonunda güreş takımımızı  oluşturduk.  İlçemizdeki bazı güreşçilerimizi ve güreşe yeni başlayan bazı çocuklarımızı bir çatı altına toplayarak değerli antrenörümüz Mustafa Arıkan’a teslim ettik” dedi. Güreşçilere kıspet hediye eden Başkan Gökce, “ İnşallah bu kıspetleri giyerek birçok başarıya imza atarsınız” şeklinde konuştu.

Güreşçilere kıspet hediye eden Başkan Gökce’ye teşekkür eden Antrenör, Mustafa Arıkan, “ Belediye Başkanımız  güreş kulübünü kurulmasını sağlayarak güreş altyapısının fitilini ateşlemişti.Şuan bünyemizde bulunan tüm sporcularımızla aralıksız olarak antrenmanlarımızı sürdürüyoruz.Güreşçilere kıspet hediye eden Başkanımız Hasan Gökce ve Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreş Dernek Başkanı Celal Küçükkaraca,  teşekkür ediyoruz” dedi.

vivitrol and alcohol naltrexone addiction naltrexone pellet side effects
naltrexone without a prescription site nalrexone
what is vivitrol shot partickcurlingclub.co.uk side effects of low dose naltrexone
naltrexone dosage open alcohol blocker shot