Belediyemiz, dere kenarları, kamu alanlarına, ormanlara ve boş alanlara kaçak olarak dökülen inşaat atığı, moloz, gübre ve çöp dökenlere cezai işlem uygulayacak.Çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla çeşitli noktalara uyarı levhaları asıldığı ancak bazı vatandaşların kaçak olarak molozlarını döktüğü ifade edildi.  Belediye Başkanımız Hasan Gökce, bu konuda vatandaşların hassas davranması gerektiğini söyledi

Bu tür uyarıların devamlı olarak yapıldığını ancak kaçak olarak moloz ve farklı atıklar dökenlerin olduğunu belirten Başkanımız Gökce, İlçemizde bulunan derelere, kamu alanlarına, ormanlara ve boş alanlara çöp, inşaat atığı, meyve atığı ve diğer atıkların dökülmemesi gerektiğini, döken kişilere kanunların ön gördüğü cezai yaptırımların uygulanacağını ifade etti. “Türkiye’nin birçok yerinde maalesef kaçak moloz dökümüne rastlanıyor” şeklinde sözlerini sürdüren Belediye Başkanımız, “ Bu ilçe hepimizindir. Her bir bireyin duyarlı olması gerekir. İlçemizin kenar mahallelerinde, dere kenarlarında veya orman yollarının kenarlarında inşaat yıkıntısı, moloz ve çöp dökenler oluyor. Yıllardır gerekli uyarıları yapıyoruz ama kaçak dökenler oluyor. Korkuteli Barajı giriş kapısının alt tarafındaki bölgede moloz dökme alınımız var. Molozları ve inşaat atıkları gibi maddeleri buraya dökelim. Belediyenin gösterdiği yer dışında başka bölgelere kaçak dökenleri gören vatandaşlarımız Belediyemize ihbarda bulunsun. Çevremize duyarlı olalım ve belediyemizin izin verdiği alanlarda bu yığıntıları bertaraf edelim” dedi.

naltrexone uk does naltrexone work for alcoholism naltrexone injection cost
naltrexone ms ldn homepage naltrexone clinic
naltrexone uk does naltrexone work for alcoholism naltrexone injection cost
what is an ldn vivitrol medication naltrexone alcohol withdrawal