Belediyemiz ilçemize bağlı mahallelerde yol çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Küçükköy mahallesinde başlatılan stabilize çalışmaları devam ediyor.

Küçükköy mahallesinde bulunan Bazı yolların Korkuteli Belediyesi tarafından asfalt için hazırlandığını belirten Küçükköy mahalle muhtarı Hasan Kır, yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Sakar caddesi’nin geçtiğimiz yıl kanalizasyon çalışması nedeniyle bozulduğunu ve bu yıl tekrar asfalt yapılacağını belirten Kır, “ Korkuteli Belediyesi Sakar Caddesinde stabilize çalışması yapıyor. Bu cadde asfalt olacak. Ayrıca sakar yol mevkii ve Akpınar mevkii bölgesinden ballık yoluna kadar olan yollarımızda stabilize çalışması yapılıyor. Belediye Başkanımız Hasan Gökce ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yol çalışmalarının farklı bölgelerde aralıksız olarak sürdüğünü açıklayan Belediyemiz Fen işleri Müdürü Mehmet Batı, Küçükköy mahallesinde yol genişletme, dolgu ve asfalt için stabilize çalışmalarının devam ettiğini söyledi.