Davet ve Duyurular Davet/Duyuru Detay

Toplu Sünnet kayıtları başladı

Belediyemiz tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet organizasyonu için kayıtların başladığı ve 4 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

29. Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri ve Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında düzenlenecek olan sünnet şölenine kayıtlar başladı. Toplu sünnet kayıtları için Korkuteli Belediyesi Halkla İlişkiler biriminden Hüseyin Gülten’e başvuru yapılacağı belirtildi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda sünnetlerin uzman doktorlar tarafından sterilize bir ortamda yapılacağı, sünnet olan çocuklar için belediyemiz tarafından ücretsiz sünnet kıyafetleri sağlanacağı, çeşitli hediyeler verileceği ve eğlence düzenleneceği açıklandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan  Belediye Başkanımız Hasan Gökce, 29. Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri ve Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında düzenlenecek olan sünnet şölenine kayıtların başladığı söyledi.

Korkuteli’nde yapılan sünnet merasiminin geleneksel hale geldiğini açıklayan Başkan Belediye Başkanımız Gökce,  “ Korkuteli Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımızı sünnet ettirerek tüm masraflarını karşılıyoruz. Sünnet kayıtları başladı. 5 yaş üstü çocuklarımızı yararlanabileceği sünnet Kayıtlar 4 Ağustos 2017 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir. Erkek çocuklar ve aileler için hayatlarında dönüm noktası ve unutulmaz olan bu mutlu günleri bizlerle paylaşmak isteyen ailelerimiz Belediyemize müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilirler”  şeklinde konuştu.